Cum ajungeți la Pensiunea Daniela

Accesibilitate

Pensiunea Daniela este accesibilă auto fie pe relația Sibiu-Orăștie, fie Timișoara-Deva- Orăștie, pe autostrada A1.

Aproape de Orăștie

Pensiunea Daniela se află la 12 km de Orăștie, pe DJ 705A, care face legătura cu Cetatea Sarmizegetusa Regia, la ieșirea din satul Orăștioara de jos, comuna Beriu.

Localizare

Pensiunea este situată în imediata apropiere a drumului asfaltat (100 m), pe partea stângă pe sensul de mers dinspre Orăștie, semnalizată cu panou indicator.

Aeroporturi & Căi ferate apropiate

Sibiu - 107 km

Cluj-Napoca - 155 km

Timișoara - 189 km

Stație CFR – Orăștie

Prezentare generală

Pensiunea Daniela este locul ideal pentru petrecerea unei vacanțe, dar și a unui week-end. Construcția cochetă, bine încadrată în peisaj, este situată în afara localității, oferind astfel oaspeților săi intimitate și un peisaj înconjurat de luncile celor două râuri care mărginesc proprietatea, cu dealuri în depărtare și cu oportunități de petrecere a vacanței dintre cele mai diverse.

Gazdele, Mia și Viorel Oros, vă vor asigura o primire călduroasă și se vor asigura că vă veți simți bine, iar la plecare veți fi prietenul lor și al locurilor de poveste pe care le-ați vizitat. Este exemplul perfect de modernitate și viață rurală, căci pensiunea este de fapt o micro-fermă exemplară, foarte curată și bine utilată.

Dotări

Cele 8 camere și două apartamente dispun de tot confortul necesar, având băi proprii, balcoane, TV, internet Wifi. Pentru toate camerele există opțiunea patului suplimentar. Camerele au pat dublu sau pat matrimonial, iar un apartament poate găzdui patru persoane.
Sala de mese este la parter, având ca opțiune alternativă terasa în aer liber.

Tot la parter este și sala de conferințe, care permite întruniri cu scopuri diverse de până la 30 de persoane.

Pensiunea dispune și de un spațiu pentru barbeque, rustic, care, deși la doar câteva zeci de metri, este complet separat de restul pensiunii și asigură intimitatea necesară pentru petreceri câmpenești în aer liber.

Mai puțin obișnuit – veți găsi un heleșteu, foarte poetic amplasat, excelent pentru relaxare, reverie și, mai prozaic, chiar pescuit.

Activități

Desigur că venind la Pensiunea Daniela vă doriți să vizitați cetățile dacice situate în imediata apropiere. Găsiți descrierea lor și a modului în care puteți ajunge la ele, dar și la alte puncte de interes din județul Hunedoara accesând submeniul Obiective turistice.

Pensiunea Daniela este însă o microfermă construită la standarde moderne și vă oferă posibilitatea să vedeți cum decurge viața la țară. Animalele trăiesc în libertate, puteți admira cai și ponei și vă puteți plimba cu căruța, așa cum se deplasau localnicii pînă în urmă cu cîteva zeci de ani.

Dacă vă face plăcere, sub îndrumarea gazdelor, puteți să vă implicați efectiv în activitățile specifice fermei.

Vă așteptăm la Pensiunea Daniela

De strajă la intrarea în Ținutul dacilor, Mia și Viorel Oros vă spun bun venit la Pensiunea Daniela!